PROVALA U FANTOMKAMA

Naoružani razbojnici svezali mladiće u kladionici i pobjegli s 50 tisuća kuna

Zagreb, 201108.Po prijavi gradjana zbog navodno podmetnute bombe pod automobil Hrvoja Appelta novinara Globusa, policija je izasla na uvidjaj u Gajevu ulicu ispred broja 30 gdje se nalaze uredi Uskoka. Ulica je bila blokirana 40-tak minuta dok je trajao uvidjaj kojim je utvrdjeno da nije bilo eksplozivne naprave. Foto: Davor Pongracic / CROPIX
 Davor Pongracic / CROPIX

VINKOVCI - Dvojica nepoznatih razbojnika, maskirani fantomkama, upali su u noći na petak oko 2.50 sati u Prvu sportsku kladionicu u Ulici kralja Zvonimira 6 u Vinkovcima i odnijeli, kako se pretpostavlja, više od 50.000 kuna.

Razbojnici su u sitnim noćnim satima upali u kladionicu mašući pištoljem, te dvojici mladića koji su tamo radili, naredili da legnu na pod. Prijeteći im cijelo vrijeme vatrenim oružjem, prestrašene uposlenike su svezali.

Potom su uzeli novac i pobjegli. Policajci PU vukovarsko-srijemske još uvijek obrađuju cijeli slučaj, traje i potraga za dvojicom nepoznatih pljačkaša, a još se utvrđuje i točna količina otetog novca iz Prve sportske kladionice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:18