KAOS SE NASTAVIO

Napadač na vozača hitne pomoći završio u zatvoru! Nije pretukao samo njega...

Osim na 61-godišnjeg vozača hitne, verbalno i fizički se obrušio na 27-godišnjaka i 48-godišnjaka

Napad na vozača hitne

 /Facebook

Prekršajni sud odredio je petodnevno zadržavanje u bjelovarskom zatvoru 42-godišnjaku, osumnjičenom da je prošlog petka u Novom Glogu napao trojicu muškaraca, među kojima i 61-godišnjeg vozača hitne medicinske pomoći.

Policijska uprava koprivničko-križevačka izvijestila je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja kako sumnja da je pijani 42-godišnjak, prošlog petka oko 15,40 sati, verbalno i fizički napao 27-godišnjaka i 48-godišnjaka, nanijevši mlađem muškarcu lakše ozljede.

Potom je, navodi policija, nasrnuo ispred ugostiteljskog objekta i na 61-godišnjeg vozača hitne medicinske pomoći te ga lakše ozlijedio.

Uz to, sumnja se da je 42-godišnjak, nakon narušavanja javnog reda i mira, upravljao osobnim automobilom kojim je udario u metalni stup i ogradu ugostiteljskog objekta, oštetivši vlasnicu za nekoliko tisuća eura.

Policija ističe da je osumnjičeni 42-godišnjak uhićen te je na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Bjelovaru - Stalna služba Daruvar proveden žurni prekršajni postupak u kojem mu je određeno zadržavanje u trajanju od pet dana, nakon čega je predan u zatvor u Bjelovar.

Zbog sumnje da je oštetio tuđu stvar očekuje ga kaznena prijava državnom odvjetništvu.

U policiji nadodaju da će nastaviti kriminalistički istraživati 42-godišnjaka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:27