STRAVA U ZAGREBU

Napali dostavljača hrane, ukrali stotine eura, građani mu pojurili u pomoć, a onda je jedan izvadio pištolj...

Ozlijeđeni dostavljač je prevezen u KBC Rebro gdje su mu utvrđene lakše ozljede, a policija intenzivno traga za uličnim razbojnicima

Policija, ilustrativna fotografija 

 Ranko Suvar/Cropix

Dva ulična divljaštva zabilježena su jučer na zagrebačkim ulicama, a u jednom slučaju je čak došlo do ispaljivanja hica iz vatrenog oružja.

Prvi događaj zbio se u Ulici Kozari put na zagrebačkoj Peščenici kada je nekoliko nepoznatih osoba napalo 40-godišnjeg zaposlenika platforme dostave hrane. Pritom su dostavljaču lopovi ukrali nekoliko stotina eura.

To su vidjeli neki građani koji su razbojništvo pokušali spriječiti ali su počinitelji napali i njih pa je u jednom trenutku, tvrde svjedoci, jedan od nepoznatih počinitelja ispalio hitac u zrak iz nepoznatog oružja.

Nepoznati razbojnici su se dali u bijeg, a na mjesto obračuna pristigla je policija.

Ozlijeđeni dostavljač je prevezen u KBC Rebro gdje su mu utvrđene lakše ozljede, a policija intenzivno traga za uličnim razbojnicima.

I u Novom Zagrebu između 19 i 19.30 sati sinoć bilo je burno. U Riječkoj ulici se 32-godišnjak na biciklu posvađao s više osoba koji su ga potom fizički napali. Na kraju je biciklist s teškim ozljedama završio u KB Dubrava, a policija istražuje sve okolnosti koje su dovele do navedenog obračuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 23:58