SLIJEPA LJUBAV

Nasamarila Zagrepčanina lažnim obećanjima: On joj davao novac za dugove, lažirala je i smrt majke

Između ostalog je rekla da joj je umrla majka i da joj je potrebno 10.000 kuna za prijevoz tijela iz Rijeke do Garešnice
Ilustracija
 David Burton/Alamy/Profimedia

Svako izjavljivanje ljubavi ne znači da ljubav doista i postoji. Uvjerio se u to Zagrepčanin koji je nasjeo na priču 55-godišnjakinje s kojom je mislio da će pronaći zajednički suživot. No ta slijepa "ljubav" ga je u konačnici koštala 27.000 kuna koliko je tijekom davanja lažnih obećanja od njega izmuzla sredovječna dama. Vidjevši da je postao samo bankomat za novac, prijavio ju je policiji, koja je provela kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjakinjom te ju kazneno prijavila za prevaru.

Kriminalisti su utvrdili da je 55-godišnjakinja lažnim obećanjem o zajedničkom suživotu s oštećenim, a potom i lažnim prikazivanjem činjenica o lošem financijskom stanju, 26. siječnja ove godine prvo od muškarca tražila 2000 kuna kako bi podmirila dug za stanarinu. On joj je dao traženi novac ne sumnjajući u njezine prevarne namjere. Potom ga je nastavila obmanjivati rekavši mu da joj je umrla majka i da joj je potrebno 10.000 kuna za prijevoz tijela iz Rijeke do Garešnice. Suosjećajući sa tom mukom, opet joj je povjerovao i dao novac, a ona ga je ponovno odlučila iskoristiti. Rekla mu je da je majka za sobom ostavila dugovanja i da joj treba 15.000 kuna kako bi namirila sve dugove.

Čovjek velikog srca opetovano joj je povjerovao prekasno shvativši da su sve njezine priče bile čista laž.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:30