AGRESIVNI POMORAC

Nasilni Kaštelanin prije 21 godinu nožem je izbo mladića koji je mokrio po njegovom zidu. Ispitali su ga i - pustili!

Očevidom će se utvrditi i je li sukob izbio oko parkinga, kako to govore prve neslužbene informacije

Obračun u Kaštelima

 Jutarnji List/

Splitska policija je ponedjeljak oko 21.30 sati u Kaštel Štafiliću uz nadzor i rukovođenje Rene Laura, zamjenice Županijske državne odvjetnice u Splitu započela očevid u kojem bi se trebalo utvrditi što se i zbog čega dogodilo dva sata prije kada su dvije osobe ranjene i to jedna pucnjevima iz vatrenog oružja, a druga udarcima sjekirom u glavu, piše Slobodna Dalmacija.

Očevidom će se utvrditi i je li sukob izbio oko parkinga, kako to govore prve neslužbene informacije. Uhićeni počinitelj je navodno 58-godišnji bivši pomorac koji je još prije 21 godine imao problema sa zakonom odnosno bio je tada prijavljen zbog pokušaja ubojstva i nedopuštenog držanja oružja.

Tada je bio uhićen jer je nožem u leđa i trbuh ubo tada 18-godišnjeg momka i to zato što je ovaj navodno mokrio po zidovima njegove kuće.

Policija je tada kod njega pronašla pušku M-48 te punjenje za ručni bacač i tromblonsku minu. Kako su tada pisale novine, on je nakon uhićenja priznao djelo te je bio pušten na slobodu nakon ispitivanja kod istražnog suca.

Bit će zanimljivo vidjeti što će policija sada pronaći u njegovoj kući, a nema sumnje da ovaj put neće tako lako biti pušten na slobodu, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 21:32