NESTALA U ZAGREBU

Nastavljena potraga za Marijanom iz BB-a: Pronađen dio stvari, policija diže dron iznad područja Save

Prema neslužbenim informacijama, jučer je tijekom dana dio njezinih stvari pronađen više stotina metara od njezina doma

Marijana Seifert (lijevo fotografija policije, desno iz vremena kada je bila u Big Brotheru)

 Pu Zagrebačka/Srđan Vrančić/Cropix

Intenzivna potraga za Marijanom Seifert (38), poznatijom kao pobjednicom regionalnog reality showa Big Brother, čiji je nestanak iz stana sa zagrebačke Savice jučer prijavio njezin suprug, ušla je u drugi dan.

Prema neslužbenim informacijama, jučer je tijekom dana dio njezinih stvari pronađen više stotina metara od njezina doma, pa se stoga jučer pretraživao detaljno cijeli kvart kao i područje rijeke Save od Mosta mladosti u smjeru toplane.

Potraga jednakog intenziteta nastavit će se i danas na tom predjelu te će se za potrebe iste ponovno dizati i dron.

Jedna od prijateljica nestale nam je u totalnom šoku jutros kazala da ne može vjerovati da bi ona samo tako napustila djecu.

- Sve do 2018. smo se intenzivno družile, a kad sam napustila Hrvatsku ostale smo u kontaktu. Ona je za svoju kćerkicu živjela, bila joj je glavna briga nakon svega što je do tada prošla. Drugo njezino dijete ni supruga nisam upoznala, a s njom sam se zadnji put čula prije par mjeseci za njezin rođendan.

Zvučala mi je sjetno, propitkivala se kakva budućnost čeka njezinu djecu, zvala sam je k sebi u posjetu pa je rekla da nije vrijeme, da bude došla kad bude bolje. Povezala sam to sa situacijom oko korone kao i činjenicom da nikom ne sjeda starenje. O braku i eventualnim problemima u njemu mi nije govorila, nego samo da je sve u redu i da ide svojim tokom, kao i da joj je zdravlje ok. Nadam se samo da će se što prije vratiti kući jer niti jedan problem nije nerješiv - rekla je za Jutarnji jedna od prijateljica nestale Marijane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. srpanj 2024 14:37