HOROR U SRBIJI

'NEMOJ DEDA, BOLI ME, PUSTI ME' Vremešni monstrum (82) silovao curicu (8) nakon branja šljiva

 iStock

Protiv 82-godišnjeg Lj. D. iz Zaplanjske Toponice nedaleko od Niša u Srbiji pokrenuta je istraga zbog sumnje da je seksualno zlostavljao djevojčicu od osam godina.

Djevojčicu je 23. srpnja osumnjičeni pozvao u svoju kuću, dan kasnije je zadržan na policiji, a 26. srpnja mu je na prijedlog tužiteljstva određen pritvor nakon što je pregledom u Zavodu za sudsku medicinu utvrđeno da djevojčica ima ozljede na genitalijama, piše Blic.

33-godišnja majka djevojčice ispričala je novinarima: ‘Išla mi je tog dana kupiti cigarete i vratila se. Poslije je izašla opet, ali nije mi rekla gdje ide. Njezin polubrat (11) otišao ju je potražiti, bili su kod susjeda Lj. D. kod kojeg su ranije brali šljive. Popodne sam je srela na ulici. Rekla je: ‘Mama, moram ti nešto reći, ali ne mogu ovdje na ulici da nam se ljudi ne smiju.’ Kada smo ušli u kuću, rekla mi je što se dogodilo. Otišli smo kod doktorice u selu koja je pozvala policiju. Predali smo joj i njezinu garderobu.’

Djevojčica od tad ima noćne more i budi se. ‘Nemoj deda Lj..., mene to boli. Majka će me istući. Boli, boli, pusti me’, čuje ju majka kako priča u snu. Više ju ni ne pušta samu van, osim nakratko.

Kako piše Blic, još se utvrđuje je li djevojčica pila alkohol u kući osumnjičenog. On je, navodno, izjavio da je djevojčica popila čašu piva, što negiraju majka i polubrat koji je neposredno prije traumatičnog događaja bio u kući. Naime, dječaka je osumnjičeni poslao po pivo tako da je ostao sam s djevojčicom.

Suseljani su podijeljeni oko ovog slučaja te ima onih koji tvrde da osumnjičeni to nikad ne bi napravio. ‘Ma, nema šanse, on to sigurno nije napravio. Pa, oni tu stalno dolaze kod njega u kuću. Pričalo se da su mu nestali novci od penzije iz kuće i da je on to prijavio policiji, pa me ne bi čudilo da je ovo namještaljka zbog toga. Već 30 godina znam čovjeka i njegovu obitelj, njegova žena nam je bila kao majka u selu, divni ljudi’, priča susjed koji je htio ostati anoniman.

Osumnjičeni Lj. D. se nakon privođenja branio da nije učinio ništa od onoga što mu se stavlja na teret. Određen mu je pritvor od 30 dana, a policija je podnijela kaznenu prijavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 07:28