JEDVA GA SVLADALI

NERED NA SUDU Mladića iz Dubrave priveli zbog džeparenja po Kauflandu, a on psovao sutkinju, hrvao se s policajcima i stolicom razbio kompjutor

 Goran Mehkek/CROPIX

Tek trojica policajaca uspjela su svladati 29-godišnjeg Petra Dominkovića iz Dubrave, koji je na zagrebačkom Županijskom sudu u petak, nakon što je doveden zbog krađe, najprije opsovao istražnu sutkinju kad mu je odredila jednomjesečni pritvor, a zatim i pravosudnog policajca koji mu je bio u pratnji.

Zatim je rukama na kojima je imao lisičine uhvatio stolicu u sudnici da bi njome napao policajce. Međutim, dvojica stražara koja su mu bila u pratnji uspjela su ga svladati, ali ne bez teškoće. Dominković im se još jednom oteo te se hrvanje s policajcima nastavilo, a tijekom hrvanja stradalo je i računalo koje je Dominković srušio sa stola.

Ni tu nije bio kraj neredima: dok su ga vodili u prizemlje suda gdje se nalazi jedinica za zadržavanje, Dominković se nogama opirao policajcima pa su ga tek trojica uspjela primiriti i staviti mu lisičine s leđa, umjesto s prednje strane. Dominković je navodno bio pod utjecajem više vrsta droge, a uhićen je zbog džepne krađe 3000 kuna od jednoga kupca u Kauflandu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 20:01