KOBNA VOŽNJA

NESREĆA KOD DRNIŠA 19-godišnjak pijan bez vozačke sletio s ceste, troje ozlijeđeno, djevojka (18) kritično

Vozač i mlada suputnica Matea Č. (22) pri tom su zadobili teže tjelesne ozljede, dok je druga suputnica Ivana V. (18) zadobila teške ozljede opasne po život, te je nakon Hitnog transporta DNZ Drniš i primarne hospitalitacije u OB Šibenik na daljnje liječenje prevezena u KBC Split dok su ostali zadržani u šibenskoj bolnici
 Željko Huljev

DRNIŠ - Troje mladih s područja Unešića i šibenskog zaleđa teško su stradali u nedjelju jedan sat iza pola noći u prometnoj nesreći koja se dogodila na lokalnoj cesti između mjesta Mirlović Zagora i Pokrovnika kod Drniša.

Troje mladih vraćalo se s rođendanske proslave Golfom kojeg je pod utjecajem alkohola i bez prava na upravljanje vozio 19-godišnji Ivan K.

Zajedno sa svoje dvije prijateljice željeli su skratiti put lokalnom cestom od Mirlović Zagore prema Pokrovniku pri čemu je u jednom trenutku nakon izlaska iz dugog blagog zavoja mladić zbog neprimjerene brzine izgubio nadzor nad vozilom.

Popeo se bočno na okomitu makadamsku serpentinu nakon čega se Golf u svojoj gornjoj točki kretanja istom nekoliko puta prevrnuo natrag do prometnice na kojoj se zaustavio pretvoren u olupinu.

Vozač i mlada suputnica Matea Č. (22) pri tom su zadobili teže tjelesne ozljede, dok je druga suputnica Ivana V. (18) zadobila teške ozljede opasne po život, te je nakon Hitnog transporta DNZ Drniš i primarne hospitalitacije u OB Šibenik na daljnje liječenje prevezena u KBC Split dok su ostali zadržani u šibenskoj bolnici.

Prema nalogu policije nakon obavljenog očevida vozilo je na daljnju obradu prevezenu u zatvoreni krug Policijske postaje u Drnišu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 10:11