POLICIJA MOLI POMOĆ

Nestala Marijana iz Big Brothera, oglasio se njezin suprug: ‘Iščeznula je tijekom noći, nije ostavila poruku!‘

Nadam se da će Marijana biti pronađena i čvrsto vjerujem u to! Nitko sretniji od mene ako večeras dođe kući - kazao je Karlo Seifert

Marijana Seifert (lijevo fotografija policije, desno iz vremena kada je bila u Big Brotheru)

 Pu Zagrebačka/Srđan Vrančić/Cropix

Marijana Seifert, poznata u javnosti kao pobjednica reality showa Big Brother, nestala je danas sa zagrebačke Savice, točnije iz Lastovske ulice.

Zagrebačka policija za njom intenzivno traga, a prema informacijama koje je dao prijavitelj njezina nestanka, prilikom napuštanja stana bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje sa bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

- Visoka je oko 167 cm, vitkog je stasa, ima plavu kosu i zelene oči i nekoliko tetovaža (tetovaža cvijeta orhideja na donjem dijelu leđa, glava jednoroga na lijevom bedru, dvije tribal tetovaže na lijevoj podlaktici i desnom gležnju, tekstualnu tetovažu na desnom ramenu i na zapešću desne ruke znak beskonačnosti). U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - kažu iz PU zagrebačke.

image

Marijana Seifert (lijevo fotografija policije, desno iz vremena kada je bila u Big Brotheru)

Pu Zagrebačka/Srđan Vrančić/Cropix

Nedugo nakon što je na društvenim mrežama objavio kako mu je nestala supruga Marijana, pobjednica regionalnog Big Brothera iz 2011. godine, Slobodna Dalmacija stupila je u kontakt s Karlom Seifertom, bivšim trenerom vaterpola.

Potresenim glasom apelirao je na medije da poštuju privatnost obitelji, prvenstveno zbog Marijanine maloljetne kćeri iz prvog braka i sina kojeg je rodila u prosincu 2020.

- Nadam se da će Marijana biti pronađena i čvrsto vjerujem u to! Da barem znam gdje je... Nitko sretniji od mene ako večeras dođe kući - kazao je Karlo.

Posljednji je put suprugu vidio jučer navečer oko ponoći kad su išli na spavanje, a kad se probudio nije je bilo.

- Nestala je tijekom noći, nije ostavila nikakvu poruku niti je bilo ikakvih naznaka da bi se mogla udaljiti iz kuće - govori Karlo koji je sam prijavio nestanak policiji.

Na pitanje je li pokušao kontaktirati Marijanu, rekao je da su njezin mobitel i svi dokumenti u policiji.

Je li ih policija pronašla negdje? Marijana ih je imala sa sobom ili su ostali kod kuće?

- Kako je policija došla do mobitela i dokumenata nije na meni da vam kažem - zaključio je Karlo Seifert.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 14:51