POTRAGA SE NASTAVLJA

NESTALOM MUŠKARCU S HVARA JOŠ NEMA TRAGA Gliser pronađen na otoku Sveti Klement: 'Bojimo se da je nesretnik pao u more...'

Zadar, 150711.Na predstavljanju novog policijskog 25 metarskog broda Mile Blazevic Cadjo u zadarskom kanalu doslo je do sudara istoimenog broda i broda Skabrnja u kojem su se nalazila 4 fotoreportera i dva pripadnika pomorske policije.Na fotografiji : policijski brod Mile Blazevic Cadjo neposredno prije sudara.Foto : Andrija Lucic / cropix
 Andrija Lučić / cropix

Još uvijek nema traga muškarcu (61) koji je nestao u subotu sa svojim gliserom na širem hvarskom području iako su jutros brodovi policije i Lučke kapetanije Split zajedno sa helikopterom i roniocima nastavili intezivnu potragu za njim, doznaje se od splitskog lučkog kapetana Davora Vidana.

Kapetan Vidan je za Hinu potvrdio kako su jučer pronašli gliser na otoku Sveti Klement, no u njemu nije bilo 61- godišnjaka za kojega se sumnja da je najvjerojatnije upao u more. "Jutros je potraga nastavljena. Prema hvarskom akvatoriju su isplovila dva broda Lučke kapetanije Split i jedan brod Pomorske policije. Osim nas u potrazi sudjeluju i ronioci koji pretražuju morsko dno, te helikopter sa Gorskom službom spašavanja. Za sada smo bez rezultata, ali nećemo odustati", kazao je kapetan Vidan.

Muškarac (61) je u subotu oko 15 sati svojim gliserom isplovio sa otoka Sveti Klement prema luci Hvar i od tada mu se izgubio svaki trag. Njegova je obitelj dojavu o nestanku policiji prijavila u subotu navečer od kada zapravo u organizaciji Lučke kapetanije Split i policije traje potraga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:10