MATEJ PERIŠ (27)

Nestao Splićanin: ‘U beogradskom klubu Gotik pričao je s nekim i od tada mu se gubi svaki trag‘

Na sebi je imao crnu majicu kao na fotografiji dolje, zatim jeans hlače i crne tenisice s bijelim džonom

Matej Periš

 MUP RH

Hrvatskoj policiji je prijavljen nestanak Mateja Periša, 27-godišnjaka iz Splita, piše Slobodna Dalmacija.

Zadnji put je viđen prije dva dana u jednom beogradskom noćnom klubu. Visok je 188 centimetara, ima plavu kosu i oči, ravan nos i jače je tjelesne građe.

Njegovi prijatelji kažu da su ga posljednji put vidjeli u klubu u kojem su bili u novogodišnjem provodu i to kako priča s nekim ljudima. Kako kažu prijatelji Splićanina, telefon mu je ugašen cijelo vrijeme, pišu Kurir i Mondo.

"Bili smo u klubu, kao i obično, ljudi su šetali tamo vamo. Vidjeli smo ga da priča s nekim, rekao je da se ide prošetati po lokalu. U početku nismo pridavali značaj tome što ga nema, jer smo mislili da je otišao s nekom djevojkom", navode prijatelji.

Kako je vrijeme prolazilo, a njega nije bilo, počeli su ga tražiti po toaletima i oko kluba.

"Otišli smo u apartman, a ujutro na policiju. Cijelo vrijeme mu je ugašen telefon, brinemo se, prošlo je puno vremena. Tražili smo ga i po bolnicama", kaže mladić iz Splita.

Prijateljica Mateja Periša objašnjava da nije nikad bio u ovom klubu.

"Došlo je njih šest prijatelja iz Splita 30. prosinca. S njim je bio prijatelj Miro, u klubu 'Gotik' je rekao da ide u toalet, nakon čega mu se gubi svaki trag", ispričala je Josipa Bartulović, prijateljica nestalog Mateja iz Splita.

Kako objašnjava prijatelj, Matejev otac sutra stiže u Beograd kako bi nastavili potragu.

"Matej je inače miran momak i sportaš. Diplomirani ekonomist, ne bi sam otišao a da se nikome ne javi", rekao je za Novu TV Matejev otac Nenad Periš, inače međunarodni vaterpolski sudac i dugogodišnji djelatnik splitskog 'Higijenskog', tj. Nastavnog zavoda za javno zdravstvo.

Za očekivati je da je hrvatska policija već uspostavila kontakt sa srpskim kolegama, ali još nikakvih informacija o pronalsku nestalog mladića nema.

Matejeva obitelj je poslala poruku javnosti: 'Svaka nam je informacija zlata vrijedna. Ako nešto znate molimo Vas da se javite na broj +38598432700. Hvala svima.'

Na sebi je imao crnu majicu kao na fotografiji dolje, zatim jeans hlače i crne tenisice s bijelim džonom.

image
Matej Periš/Privatni album

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Policijski letak:

image
MUP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 03:03