TRAGEDIJA

NEVIĐENA TUGA: LJETOS SU JOJ UMRLI OTAC I SUPRUG, A SADA JE OSTALA BEZ DVOGODIŠNJEG SINA Policija otkrila uzrok nesreće kod Vinkovaca

 
Ilustracija
 HANZA MEDIA

Nova užasna tragedija na hrvatskim cestama. Crni niz započet prošloga tjedna nastavljen je i na samom početku ovoga, a tužna vijest i ovaj put dolazi iz Slavonije, gdje je brutalno prekinut život koji se tek počeo razvijati.

Žrtva je dvogodišnji dječačić iz Antina nedaleko do Vinkovaca koji je poginuo u prometnoj nesreći u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila, a sve se dogodilo na cesti između mjesta Ostrovo i Tordinci. Maleni je bio u automobilu sa svojom majkom i starijom sestrom. Sklizak kolnik uslijed kiše koja je u ponedjeljak povremeno padala nad Slavonijom vjerojatno je pridonio nesreći koja se dogodila u prijepodnevnim satima, oko 10.20 sati. Iz PU vukovarsko-srijemske izvijestili su kako je 32-godišnjakinja iz Vinkovaca upravljala osobnim vozilom marke Renault, iz smjera Tordinaca u smjeru Ostrova, te je zbog neprilagođene brzine u zavoju prešla na suprotni kolnički trak, gdje je došlo udara u osobno vozilo marke Volkswagen koje je dolazilo iz suprotnog smjera.

Tragedija

“Od posljedica prometne nesreće smrtno je stradalo 2-godišnje dijete koje se nalazilo u vozilu marke Renault, a četiri osobe su ozlijeđene, kojima je pružena liječnička pomoć u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima. Ozlijeđeni su 32-godišnjakinja i 5-godišnjakinja iz Vinkovaca koje su se nalazile u osobnom vozilu marke Renault te u drugom vozilu 43-godišnjak i 38-godišnjakinja iz Silaša”, izvijestili su iz policije o ovoj strašnoj tragediji, koja je još i veća s obzirom na tragedije koje su već u ovoj godini pogodile obitelj 32-godišnje žene.

- Bilo je oko 10.30 kada je Ostrovom protutnjala Hitna, a ubrzo su prošli policija i vatrogasci. Bilo je kišno i sklizavo, pa sam odmah posumnjala na najgore. Cesta prema Tordincima bila je zatvorena do 13 sati, a u međuvremenu su s mjesta nesreće u selo stigle tužne vijesti da je naša omiljena trgovkinja iz Antina nastradala s djecom. Shrvani smo viješću, jer njoj je ovo treća tragedija u vrlo kratkom vremenu. Prije par mjeseci, ljetos, pokopala je supruga i oca, i to u vrlo kratkom vremenu od možda dva tjedna. Obojica su bila jako, jako bolesna. Sada je izgubila i sina - kaže za Jutarnji list mještanka Ostrova.

Njezin susjed iz Antina ne prestaje plakati dok nam govori kako je “njezina tragedija zapravo tragedija cijelog sela”.

Jako smrskan

- Ona je čvrsta žena. No nakon svega, ne znam kako će preživjeti gubitak djeteta. Umrli su joj i muž i tata pa je bila desna ruka bolesnoj majci. Tu obitelj prati prava nesreća. Njezina petogodišnja kćerkica bila je jako vezana za brata. Čuli smo da je auto bio jako smrskan nakon što se sudarila s drugim autom koji je, kako se priča, vozio majstor Zoka iz Silaša. I odmah se pričalo kako je dječačić u jako teško stanju i da je upitno hoće li preživjeti. Gdje je djecu vodila ne znam, ali znam da se za njih brinula kao lavica - priča nam mještanin Antina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. lipanj 2023 22:14