POSTAVIO I TRANSPARENTE

NEVIĐENI CIRKUS U OSNOVNOJ ŠKOLI BRODARICA Domar se zaključao i nikoga nije puštao unutra, zabranio je ulazak i učenicima i nastavnicima

 
Osnovna škola Brodarica
 Google maps

U ponedjeljak oko sedam sati ujutro, Goran Macura, domar Osnovne škole u šibenskom prigradskom naselju Brodarica zaključao se u školskoj zgradi i u nju nije puštao ni učenike, ni nastavnike.

-Policija je dobila dojavu oko 7,20 sati da se 49-godišnji muškarac zaključao u školi. Nakon izlaska policijskih službenika na mjesto događaja, muškarac nije pružao otpor te je priveden u policijsku postaju Šibenik. On nije bio naoružan, nije nikoga zatočio, niti je ikome prijetio. Prema dosad utvrđenome 49-godišnjak se na ovaj čin odlučio nezadovoljan svojim statusom u Osnovnoj školi Brodarica, oko koje su jutros osvanuli i nekakvi transparenti - kazala je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske policije.

Prema neslužbenim informacijama, navodno su domaru Goranu Macuri iz Školskog odbora prijetili otkazom, zbog toga što je na nedavnom reizboru za ravnatelja škole svoj glas dao dosadašnjem ravnatelju Emilu Božikovu. Inače, na mjesto novog ravnatelja s četiri glasa za i tri protiv izabrana je Maja Morić.

Također, prema neslužbenim informacijama, tijekom reizbora je domar Macura bio izložen mobingu od strane dijela Školskog odbora i Radničkog vijeća, te dijela roditelja da pri reizboru ne glasa za dosadašnjeg ravnatelja Božikova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. ožujak 2024 05:51