NISU SE TOME NADALI

Nevjerojatan ulov policije: Tražili oružje pa pronašli protuavionski metak, preparate za potenciju i još mnogo toga

Po dovršetku istraživanja 45-godišnjak je prijavljen zbog oružja i nedozvoljene trgovine, a i prekršajno će odgovarati

Policija u Jarmini oduzela oružje, streljivo i tablete za impotenciju

 Pu Vukovarsko-srijemska

Sredovječni žitelj Jarmine nadomak Vinkovaca nije očekivao da će mu u ponedjeljak policija temeljito, uz sudski nalog, pretresti dom. Na kraju se uspostavilo da je to bio pravi bingo potez za kriminaliste.

U pretrazi doma i drugih prostorija koje koristi 45-godišnjak, policajci su pronašli i oduzeli više različitih dijelova za automatsku pušku, induktor za rasprskavajuću minu, jedan plinski pištolj s pripadajućim spremnikom i 25 komada streljiva. Našli su i oduzeli uz potvrdu i po jedan komad streljiva za protuavionski top kalibra 30 mm i 20 mm te streljiva kalibra 14,5 mm i 12,7 mm s probojno-zapaljivim zrnom. Također je pronađeno i oduzeto 122 komada preparata za potenciju.

-Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari, 45-godišnjak je uhićen i nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje. Tijekom jučerašnjeg dana je predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske, dok je nadležnom državnom odvjetništvu upućena kaznena prijava zbog nedozvoljenog posjedovanja oružja ali i nedozvoljene trgovine - kažu iz PU vukovarsko-srijemske.

No to nije sve. 45-godišnjaku ujedno uručili i prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:11