LOPOVI U BOLNICI

Nevjerojatna pljačka u Krapinskim toplicama!

zagreb 300906sesvete ljubljanska metrooruzana pljacka sokol maricna slici u sredini zastitar kojega su opljackaliocevid policijafoto neja markicevic-crn-
 Neja Markičević / CROPIX

KRAPINSKE TOPLICE - Nepoznati razbojnici opljačakali su prošlu noć utržak Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju u Krapinskim Toplicama, oštetivši je za više tisuća kuna. U prostorije su ušli nasilno.

Tako stoji u policijskom priopćenju, a od zaposlenika doznajemo da je ta pljačka bila izvedena u filmskom stilu jer su lopovi kasu u računovodstvu razrezali 'plinom', aktivirali dimom protupožarni alarm u uglu zida nad njom i izazvali paniku zbog koje je portir ne sluteći da su u bolnici lopovi, najprije zvao vatrogasce.

Dok je portir bio zabavljen mišlju o požaru i eventualnoj evakuaciji, lopovi su dohvatili aparat za gašenje i ispraznili ga po mjestu zločina, zamevši uspješno sve tragove.

Očevid je trajao od dva u noći do kasnog jutra jer su policajci, kažu zaposlenici, jako kašljali od bijelog praha, a tragove koje su izuzeli usporedili su s "otiscima stopala u maslacu po kojima znate da vam je slon bio u frižideru".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 00:24