NEMA KAZNENOG DJELA

Nevjerojatni slijed tragičnih događaja: Policija objavila rezultate obdukcije para iz Crnog Potoka

Muškarac je preminuo od moždanog udara, a žena je pala na stepenicima

Ilustracija

 Zeljko Puhovski/Cropix

Poznate su okolnosti smrti izvanbračnih supružnika čija tijela su jučer oko podneva pronađena u dvorištu obiteljske kuće u Crnom Potoku nedaleko Topuskog. Isključene su nasilne smrti, odnosno policija je isključila kaznena djela koja bi ih uzrokovala, no slijed događaja je i više nego tragičan.

- Na Odjelu patologije OB Sisak obavljena je obdukcija te je utvrđeno da je 69-godišnjak preminuo od posljedica moždanog udara, dok je 72-godišnjakinja preminula uslijed pada sa stepeništa kuće. Tijekom provedenog kriminalističkog istraživanja nisu utvrđeni elementi kaznenog djela. O navedenom događaju policija Županijskom državnom odvjetništvu u Sisku podnosi posebno izvješće - kažu u policiji.

Podsjetimo, tijela Ljubana P. (69) i Đurđe M. (73) je pronašao susjed te pozvao policiju. Muškarac je ležao u vrtu, ispod glave je imao jastuk i deku, a tijelo žene je bilo kod stepeništa koje vodi u kuću. Prema nalazima obdukcije da se zaključiti da je muškarcu pozlilo u vrtu, te mu je jadna žena brže bolje donijela jastuk i deku, a onda požirila u kuću po još nešto, međutim, tom prilikom je pala na stepenicama i smrtno stradala, dok je muškarac preminuo u dvorištu.

Zajedno su živjeli desetak godina, on se nikada nije ženio, a ona je došla kod njega živjeti nakon što joj je umro suprug.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:49