OTAC OSUMNJIČENOG

‘Nije mi ni spomenuo sukob. Od smrti supruge on tone, ne znam jesam li zakazao kao otac..‘

Ovim putem izražavam najiskreniju sućut gospođi preminuloga - rekao je uplakani otac osumnjičenog za smrt umirovljenika na Krugama
Otac osumnjičenog
 Hajdi Karakaš Jakubin

Ja sam bez riječi. Čuo sam se sa sinom u utorak ujutro. Zvao me da dođem po 12 godina starog psa jer je gluh pa on nema živaca biti više s njim. Pritom mi nije spomenuo sukob s čovjekom zbog psa.

Nakon toga me oko 17 sati zvala policija iz Heinzelove te su mi šturo rekli za incident i da je uhićen. Ostao sam zaprepašten jer sam čitao o tom napadu biciklista prije nekoliko dana. Otkad mi je supruga umrla, on tone, a kad sam mu prije dva tjedna rekao da sam jako bolestan i da moram na dijalizu, plakao je i postao dodatno potišten, izgubljen, utučen jer se boji da i mene ne izgubi, ispričao je kroz suze za Jutarnji otac osumnjičenog Jasmina S. (41), muškarca koji je osumnjičen za nanošenje teških ozljeda zbog kojih je preminuo umirovljenik na zagrebačkim Krugama.

Tijekom pretresa stana sina se nije usudio ništa pitati jer je dulje vrijeme nervozan i živčan pa se zbog toga i bio odselio u vikendicu na selo da izbjegne svađe sa sinom.

- Ne znam jesam li zakazao kao otac. Supruga i ja smo mu sve dali, iako živimo skromno. Nikad nije stekao radne navike. Režije i hranu sam mu financirao ja od svoje male penzije, a nedavno je dobio 800 kuna socijale. Žalio mi se kako mu susjedi idu na živce, kako buče i galame, a zapravo su se susjedi opravdano žalili na njega. Čitao sam vijesti o napadaču na biciklu, ali nisam pomislio da bi to mogao biti on, pogotovo jer nema bicikl. Valjda ga je posudio. Nije odgajan u agresiji, njemu je potrebna bolja psihijatrijska pomoć od one koju je jednom mjesečno dobivao. Ovim putem izražavam najiskreniju sućut gospođi preminuloga - rekao je uplakani otac osumnjičenog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:46