UŽAS POKRAJ PULE

Nijemac u Istri preko noći ostavio dijete samo u autu. Kod sebe je imao i nekoliko vrsta droga

Policija je 26. srpnja oko 1.50 sati zaprimila dojavu austrijske državljanke koja je u Banjolama pronašla dijete samo u BMW-u

Policijsko vozilo, Ilustracija

 Niksa Stipanicev/Cropix/Cropix

Pulska policija provela je kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je 33-godišnji njemački državljanin počinio kazneno djelo povrede prava djeteta.

Policija je 26. srpnja oko 1.50 sati zaprimila dojavu austrijske državljanke koja je u Banjolama kod Pule pronašla dijete samo u automobilu BMW, njemačke registracijske oznake. Brigu o djetetu preuzeo je nadležni centar za socijalnu skrb.

U prostorije policijske postaje naknadno je pristigao 33-godišnji njemački državljanin. Osim što je utvrđeno da je grubo povrijedio djetetova prava, ostavivši ga samoga u vozilu, utvrđeno je i kako posjeduje nekoliko vrsta droge. Policiji je predao 11 grama amfetamina, četiri tablete MDMA i 13.5 grama marihuane.

Policija će protiv osumnjičenog podnijeti kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu. Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, protiv muškarca se podnosi optužni prijedlog nadležnom sudu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. listopad 2022 14:43