NOVI PALEŽ

Noćni vandalizam u zagrebačkom Sopotu: Klinci s kapuljačama podmetnuli požar pa pobjegli?

Kako se na tom potezu nalazi i dosta videonadzora nije za isključiti da će mladim piromanima policija vrlo brzo ući u trag

Ilustrativna fotografija

 Nikša Stipaničev/Cropix

Iza žitelja novozagrebačkog naselja Sopot novi je noćni vatreni vandalizam. Nakon jučerašnjeg paleža tri kontejnera za komunalni otpad koji je u Kovačevićevoj ulici zahvatio i dva vozila, noćas oko 1.20 sati identičan slučaj u Pičmanovoj.

Iz PU zagrebačke kažu da su izgorjela ukupno tri plastična spremnika za otpad, od čega je jedan u potpunosti izgorio, ali i da je uslijed širenja požara došlo do djelomičnog zapaljenja osobnog vozila Renault u vlasništvu 52-godišnjakinje.

Dok su gledali kako dim suklja u vis desetak metara na parkiralištu nekoliko stanara ulice je, čini se, vidjelo i počinitelje paleži. Opisuju ih kao dvojicu klinaca koji su ‘hrabro‘ nosili kapuljače na glavama te su se udaljili ubrzanim korakom u pravcu zgrade Porezne uprave. Kako se na tom potezu nalazi i dosta videonadzora nije za isključiti da će mladim piromanima policija vrlo brzo ući u trag.

Jesu li isti koji ni prethodnu noć nisu spavali te su haračili po kvartu pričinivši na desetke tisuća eura materijalne štete, još nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 09:20