‘KOME MI SMETAMO?‘

Nova drama u Dubravi: Nakon zapaljenog zlatarevog Audija, sinoć bombom oštećena dva vozila

Iz PU zagrebačke kažu da je nepoznati počinitelj u dvorište poduzeća nepoznatog vlasnika bacio najvjerojatnije eksplozivnu napravu

Policija, Ilustrativna fotografija

 Ranko Suvar/Cropix/Cropix

Dok policija još uvijek pokušava raspetljati palež Audija A5 od prije dva tjedna u Štefanovečkoj ulici i ući u trag nepoznatom počinitelju koji ga je polio benzinom i zapalio, u istoj ulici u Dubravi dogodila se noćas nova drama.

Netko je najvjerojatnije eksplozivnom napravom koju je bacio iz auta u vožnji, oštetio dva parkirana osobna vozila, a detonacija je uznemirila žitelje Štefanovečke.

Iz PU zagrebačke kažu nakon provedenog očevida da je nepoznati počinitelj u dvorište poduzeća nepoznatog vlasnika bacio najvjerojatnije eksplozivnu napravu.

- Obavljenim očevidom je utvrđeno da je tom prilikom oštećen automobil marke Nissan Qashqai županjskih registarskih oznaka vlasništvo 28-godišnjaka i kombi vozilo marke Fiat Ducato zagrebačkih registarskih oznaka vlasništvo poduzeća iz Zagreba. Također, nastala su oštećenja na objektima u krugu istog poduzeća, a ozlijeđenih osoba nije bilo - kažu iz zagrebačke policije ističući da tragaju za nepoznatim počiniteljem.

- Kao da nekom svi mi u ovoj ulici počinjemo smetati. Pa ako je doista bomba bačena, nakon što je zlatarima prethodno zapaljen auto, onda je ovo alarmantna situacija za koju se nadam da će se što prije riješiti sva ova neizvjesnost - kaže za Jutarnji jedna stanarka Štefanovečke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:35