SUDAR KOD KROMA

Nova prometna nesreća na najopasnijem križanju u Hrvatskoj potaknula raspravu: Tko je kriv?

Mnogi su se upustili u procjene tko je odgovoran, pogledajte pa prosudite
 Screenshot/Facebook

Na križanju Ulice Domovinskog rata s ulicama Slobode i Hrvatske mornarice, pokraj Slobodne Dalmacije, na najopasnijem splitskom raskršću u Splitu, kako mu "tepaju", u subotu ujutro nešto prije sedam sati dogodio se još jedan sudar, piše Slobodna Dalmacija.

Sudarili su se sivi Suzuki Ignis i bijeli Renault Twingo. Čini se da nije bilo ozbiljnije ozlijeđenih, iako je Hitna dojurila u rekordnom roku, izvijestila je Slobodna Dalmacija.

Na Facebook stranici "Prometne zgode i nezgode" pojavila se videosnimka sudara na "splitskom bermudskom trokutu" kako su ga nazvali. Vrijeme sudara je šest sati i 52 minute, kut kamere iz Ulice Hrvatske mornarice je odličan i vidi se prolazak bijeloga Twinga kroz križanje. Prema snimci laički bi se reklo da je Twingo prošao na debelo žuto, iz čega proizlazi da Suzuki nije mogao imati slobodan prolaz. Ali pravorijek u ovome slučaju u rukama je Prometne policije kojoj će uz pomoć snimke s kamere biti lakše procijeniti tko je kriv.

Snimka na Facebooku potaknula je brojne i raznolike komentare. Neki su presuđivali tko je kriv i hvalili postavljenu kameru, a neki su sve okrenuli na šalu. "Oba su pala!", "Kod Kroma su stvarno neke jeb*** podzemne vode i negativna energija", "Aj bar mi ovi twingo neće bar neko vrime blokirat parking od zgrade...", "Nije bilo jako crveno bi reko ovaj jedan moj bivši kolega"...

Šala lakše dođe kada je sudar prošao bez težih posljedica, ali sad kada je pronađen način da se sudari kod "Kroma" snime, valjalo bi se potruditi i pronaći način da se njihov broj smanji, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 16:58