NOVA PROMETNA

Nova teška nesreća na najopasnijem hrvatskom raskrižju, u bolnici četiri osobe

Vozač Citroena je oduzeo prednost vozaču koji se kretao Ulicom slobode i zadržavao smjer kretanja.
Raskrižje kod Kroma
 Duje Klarić/cropix

Sinoć, dvadesetak minuta iza ponoći na raskrižju ulica Domovinskog rata i Hrvatske mornarice i ulice Slobode, javnosti poznatijem kao raskrižje kod Kroma, došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva automobila. Dvije osobe su lakše, a dvije teže ozlijeđene, piše Slobodna Dalmacija.

Do prometne nesreće je došlo kada je vozač osobnog automobila marke Citroen skretao iz Ulice Hrvatske mornarice u Ulicu Domovinskog rata i pritom oduzeo prednost vozaču koji se kretao Ulicom slobode i zadržavao smjer kretanja.

Vozač i putnica iz Citroena lakše su ozlijeđeni, a još jedan putnik i putnica zadobili su teže ozlijede. Vozač Mercedesa prošao je bez ozljeda.

Protiv mladog vozača Citroena slijedi podizanje kaznene prijave zbog izazivanja prometne nesreće s težim tjelesnim ozljedama, rekli su nam iz PU splitsko-dalmatinske.

Ovo je još jedna u nizu učestalih prometnih nesreća na spomenutom raskrižju stoga valja još jednom pozvati građane na oprez s obzirom na to da je riječ o jednom od najfrekventnijih i najopasnijih raskrižja u Splitu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:42