STRAŠNO KRVOPROLIĆE

NOVE POJEDINOSTI ZLOČINA KAKAV HRVATSKA NE PAMTI Tri žene i dijete ubijeni ispred kuće, tijelo jednog muškarca pronađeno u sobi, drugog u hodniku

U potragu za ubojicom dvojice muškarca, tri žene i 10-godišnjeg djeteta bile su uključene brojne policijske snage
Prizori na zagrebačkoj Kajzerici; načelnik PU zagrebačke Marko Rašić (sredina dolje)
 Boris Kovačev, Tomislav Krišto / CROPIX

Tri žene, dva muškarca i jedno 10-godišnje dijete ubijeni su u četvrtak navečer u Ulici Radoslava Cimermana na zagrebačkoj Kajzerici u jednom on najstrašnijih zločina od hrvatske neovisnosti.

Muškarac koji je počinio nezapamćeno krvoproliće nakon masakra dao se u bijeg, a policija je nakon višesatne potrage u petak nešto poslije 4 sata ujutro potvrdila da je lociran na području Brezovice gdje je prilikom uhićenja počinio samoubojstvo.

Zasad nema detalja o okolnostima u kojima je okončana potjera, u koju su bile uključene brojne policijske snage, a zbog koje su neki od ključnih punktova u hrvatskoj metropoli bili pod strogim kontrolama službenika naoružanih dugim cijevima.

FOTOGALERIJA: Masakr na Kajzerici

Na poprištu zločina na Kajzerici u petak ujutro i dalje traje očevid, a kako Jutarnji doznaje, tri žene i 10-godišnje dijete ubijeni su ispred kuće, tijelo jednog muškarca pronađeno je u sobi, a drugog u hodniku kuće.

Dvomjesečno dijete koje je policija zatekla na mjestu zločina, kako je tijekom noći potvrdio šef zagrebačke policije Marko Rašić, zbrinuto je i neozlijeđeno.

Vjeruje se da je ljubomora motiv ovog brutalnog zločina kakav nije zabilježen u Hrvatskoj.

Policija je potvrdila da je u 21.30 sati zaprimila prvu dojavu od građana o pucnjevima na području Novog Zagreba.

FOTOGALERIJA: Očevid na mjestu samoubojstva ubojice u Brezovici

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 00:54