HOROR

NOVE STRAŠNE VIJESTI S HRVATSKIH PROMETNICA Poginuli motociklisti kod Hrvatske Kostajnice i na Korčuli, bore se za život mladića stradalog kod Kutine

 
 Darko Tomas/Ilustracija/HANZA MEDIA

U subotu, 25. kolovoza oko 19.10 sati, u Ulici Ratka Djetelića u Hrvatskoj Kostajnici, u prometnoj nesreći poginuo je 35-godišnji motociklist, hrvatski državljanin. Kako je očevidom utvrđeno, on je upravljajući iz smjera Rosulja prema Hrvatskoj Kostajnici svojim motociklom njemačkih registracija najvjerojatnije zbog neprilagođene brzine u zavoju kotačem udario u uzdignuti rubnjak te pao s motocikla i tijelom u klizanju udario u živicu od koje se odbio, dok je motocikl nastavio klizati kolnikom.

Na mjestu događaja motociklist je smrtno stradao. Koristio je zaštitnu kacigu na glavi. Očevidom je na mjestu nesreće rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Sisku.

Zbog obavljanja očevida promet na tom dijelu državne ceste 19.25 do 23.10 sati bio obustavljen za sva vozila te se odvijao obilazno.

U teškoj prometnoj nesreći kod Kutine, u subotu navečer oko 22.20 sati, vozač osobnog automobila (28) zadobio je ozljede opasne za život. Nesreća se dogodila u Ilovi, Ulici Vladimira Nazora, kada je stradali vozač upravljajući osobnim automobilom kutinskih registracija, sletio u kanal, odbio se, nastavio kretanje te vozilom udario u metalnu dvorišnu ogradu i prošao kroz nju, udario u stablo, a potom u betonsku dvorišnu ogradu.

Iz vozila su ga izvukli djelatnici JVP Kutina, a liječnička pomoć mu je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede opasne za život.

Motociklist poginuo i na Korčuli

U teškoj prometnoj nesreći koja se u noći sa subote na nedjelju dogodila kraj Brne na Korčuli, na cesti Smokvica-Brna, smrtno je stradao 51-godišnji motociklist, javlja DuList.

Nesreća se dogodila oko 3.30 sati, a očevidom, koji je još uvijek u tijeku, rukovodi općinski državni odvjetnik. Okolnosti nesreće bit će poznate nakon završetka očevida. (JL)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:00