OBRAČUN U RIJECI

NOVI DETALJI KRVAVOG OBRAČUNA 'Sestra me prva napala, zgrabila za vrat i počela gušiti'

u krugu: Sara Grković
 Davor Zunic / CROPIX /Facebook

RIJEKA - Sara Grković (22) koja je u subotu u stanu nožem teško ozlijedila svoju sestru blizanku Dajanu do daljnjega će ostati iza rešetaka Via Rome. Istražna sutkinja Ksenija Zorc, kojoj je osumnjičena djevojka dovedena u 16 sati, usvojila je zahtjev odvjetništva te joj odredila jednomjesečni istražni zatvor. Određena je i visina jamstva kojim se može zamijeniti boravak u zatvoru, a iznosi 100.000 kuna, piše Novi list.

Prema pisanju Novog lista, Sara Grković potpuno se slomila kada je saznala za odluku istražne sutkinje. Dajana Grković u međuvremenu je operirana, izvan životne je opasnosti i oporavlja se u bolnici.

Okolnosti obračuna blizanki još uvijek nisu do kraja razjašnjene.

Sestre su živjele u dosta teškim obiteljskim uvjetima, samo sa majkom. Navodno je Dajana bila dominantnija što je jasno pokazivala i na takav se način i ponašala prema Sari.

Novi list neslužbeno saznaje da je Sara u svoju obranu ispričala kako ju je sestra godinama maltretirala, da joj je stalno pisala zadaće i izlazila uvijek u susret što god da joj je trebalo i podmetala leđa za nju.

Navodno je te subote upravo Dajana tijekom svađe prva nasrnula na Saru, da ju je uhvatila za vrat i počela gušiti o čemu da postoji i dokaz – modrice na Sarinom vratu, pa čak i porezotina od noža koji je navodno prva dohvatila Dajana. Sara je tada uzvratila sestri, tvrdi osumnjičena. Pravu istinu utvrdit će sud.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. lipanj 2024 08:49