OBRAČUN U CENTRU

Novi detalji krvavog okršaja u Zagrebu: Napadnuti mladić iz bolnice izašao s prekršajnom prijavom

Mladić koji je tijekom tučnjave u sobi hotela Timeout Heritage posegnuo za čašom uhićen je ubrzo nakon sukoba
Privođenje napadača u Ilici
 RTL screenshot

Jučerašnji fizički obračun staklenom čašom dvojice 25-godišnjaka na prvome katu u sobi hotela Timeout Heritage u zagrebačkoj Ilici, nadomak glavnom gradskom trgu, okončan je kriminalističkim istraživanjem tijekom kojeg je utvrđeno da su se, zapravo, obojica ogriješila o zakon. Naime, ozlijeđeni mladić prekršio je zaštitnu mjeru covid-samoizolacije.

Kako smo već jučer izvijestili, oko 9 sati ujutro mladići su se u hotelskoj sobi posvađali i potukli te je u jednom trenutku jedan od njih posegnuo za čašom koja se razbila na podu dok je padao tijekom naguravanja te je krhotinom stakla posjekao cimera po ruci.

I dok se ozlijeđeni mladić sjurio liftom van ne bi li potražio pomoć te se srušio naočigled nekolicine osoba, njegov cimer je otišao do ugostiteljskog objekta gdje ga je uočila policija te uhitila i odvela na istraživanje. Njegovo privođenje snimio je RTL.

Ozlijeđeni mladić je vozilom Hitne pomoći prevezen u KBC Rebro gdje su mu utvrđene lakše ozljede, a osim toga, utvrđeno je i da je prekršio čl.47. st.2. Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti pa mu je nakon sanacije ozljede odmah uručen prekršajni nalog.

Iz PU zagrebačke kažu kako je kriminalističko istraživanje povodom obračuna u hotelskoj sobi još uvijek u tijeku, a kako doznajemo, obojica mladića, od kojih je jedan državljanin BiH, žive u inozemstvu. U hotel su došli unazad nekoliko dana, a nakon što je na snagu stupila zabrana napuštanja županije, svoj su boravak u Zagrebu odlučili produžiti.

image
Srdjan Vrancic/Cropix
image
Srdjan Vrancic/Cropix
image
Srdjan Vrancic/Cropix
image
Srdjan Vrancic/Cropix
image
Srdjan Vrancic/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:18