MLADIĆ JE STABILNO

NOVI DETALJI O BRUTALNOJ TUČNJAVI U VINKOVCIMA 'Njih 12 je napalo moga sina i prijatelja, a i prije su prijetili da će doći u naše selo i istući ga'

 
 Facebook, Hanza Media

Iz KBC Osijek dobili smo informaciju kako je mladić iz Andrijaševaca koji je jučer u masovnoj tučnjavi u Vinkovcima teško ozlijeđen, 20-godišnji Ivan Mikuljan, sada stabilno i trenutno izvan životne opasnosti.

Od njegovog oca, pak doznajemo da je pretrpio više ozljeda u predjelu glave, lica i nosa te da se nada kako će policija istragu provesti u skladu sa zakonom i da se neće štititi nijednog od sudionika tučnjave, od kojih je jedan navodno sin saborskog zastupnika iz okolice Vinkovaca. Mladićev otac ispričao nam je i kako je njegov sin prošloga tjedna bio napadnut od strane iste osobe.

'Bili su u našem selu na kirbaju i taj je iz čista mira gađao čašom moga sina. Oni su, kako mi kažu prijatelji moga sina, prijetili i da će doći u naše selo da ih istuku', rekao nam je otac mladića, dodavši kako je navodno u tučnjavi sudjelovalo 14 osoba, pri čemu su njegov sin i jedan njegov prijatelj iz sela bili sami, a ostalih 12 bili su druga grupa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 20:47