OBRAČUN U HOTELU

Novi detalji o pokušaju ubojstva na Savskoj: Nepalci imali dogovor, no policija ih je razotkrila!

Nakon dovršenog istraživanja policijski su službenici osumnjičene predali pritvorskom nadzorniku

Policija, ilustracija

 Zeljko Hajdinjak/Cropix/Cropix

Policija je danas izašla s novim detaljima o pokušaju ubojstva 24-godišnjeg državljanina u petak iza ponoći u hotelskoj sobi na Savskoj cesti.

Nad 24-godišnjim i 31-godišnjim državljanima Nepala kojoi su uhićeni zbog pokušaja ubojstva dovršeno je kriminalističko istraživanje u kojem je ustanovljeno da je iz još uvijek neutvrđenog razloga sve počelo, prvo verbalnim, a potom i fizičkim sukobom u hotelskoj sobi. Za vrijeme trajanja sukoba, osumnjičeni 24-godišnjak je u jednom trenutku pokušao usmrtiti oštećenog 24-godišnjaka na način da mu je oštrim predmetom, a najvjerojatnije se radi o nožu, zadao više ubodnih rana po tijelu, a nakon čega su osumnjičeni 24-godišnjak i 31-godišnjak pobjegli.

Nakon bijega s mjesta događaja, dvojica osumnjičenih državljana Nepala dogovorili su se kako će 31-godišnjak prikriti tragove opisanog kaznenog djela, što je on i učinio. No, unatoč njihovu dogovoru policajci su ipak ustanovili tijek događaja i identitet osumnjičenih, a ubrzo potom ih pronašli i uhitili. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policijski su službenici osumnjičene predali pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće podnijeli nadležnom državnom odvjetništvu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:35