ZLOČIN U ZAGREBU

Novi detalji o ženi koja je ubila muža u Dubravi: Slala je poruke s njegovog mobitela i sve pokušala zataškati

Pokušala je zataškati ubojstvo tako što je mobitelom ubijenog supruga slala poruke njegovim najbližima i govorila da je sve u redu

Ubojstvo u Dubravi

 Ranko Suvar/Cropix

Policija nastavlja kriminalističko istraživanje u slučaju V. Đ. (59) osumnjičene da je u Gavazzijevoj ulici u Dubravi usmrtila svojeg supruga N. Đ. (55), nakon čega je pokušala samoubojstvo, izvijestila je u ponedjeljak zagrebačka policija.

Ne otkrivajući identitete policija je precizirala kako V. Đ. sumnjiče da je između petka i nedjelje, u još neutvrđenom vremenu, usmrtila 55-godišnjeg supruga zadavši mu tupim predmetom više udaraca u glavu, uslijed kojih je preminuo na mjestu zločina.

image

Ubojstvo u Dubravi

Ranko Suvar/Cropix

Policija dodaje da je osumnjičena, nakon što jedan član obitelji nije mogao uspostaviti kontakt s ubijenim te zbog dolaska policija i vatrogasaca, skočila u nedjelju oko 13,45 sati s visine od 4,9 metara, nanijevši sebi teške tjelesne ozljede.

Osumnjičenoj je, nadodaje policija, pružena liječnička pomoć u KB Dubrava, dok se kriminalističko istraživanje nastavlja.

image

Ubojstvo u Dubravi

Ranko Suvar/Cropix

Mediji su izvijestili kako su susjedi potvrdili da je osumnjičena skočila s prvog kata nakon što je čula da joj policija kuca na vrata te da je pokušala zataškati ubojstvo tako što je mobitelom ubijenog supruga slala poruke njegovim najbližima i govorila da je sve u redu.

Susjedi tvrde, nadodaju mediji, da je osumnjičena neko vrijeme bila u rastrojenom stanju te je odbijala ići na liječenje, kao i da se suprug brinuo za nju.

Neslužbeno se doznaje da je ubijeni zadnji put s članovima obitelji razgovarao u petak, no kada su ga zvali u subotu na njegov mobitel, nitko se nije javljao. Budući da se N. Đ. uvijek javljao na mobitel, pribojavali su se da bi V. Đ. zbog svojih psihičkih problema mogla nauditi suprugu pa su u nedjelju oko podne navratili do stana u Gavazzijevoj ulici.

Kada su pokucali na vrata, supruga im je rekla da je N. Đ. otišao na kavu, ali im nije htjela otvoriti vrata, kao ni policiji koja je ubrzo pozvana na mjesto događaja.

image

Ubojstvo u Dubravi

Ranko Suvar/Cropix
image

Ubojstvo u Dubravi

Ranko Suvar/Cropix
image

Ubojstvo u Dubravi

Ranko Suvar/Cropix
image

Ubojstvo u Dubravi

Ranko Suvar/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2023 09:54