IZGUBLJEN JOŠ JEDAN MLADI ŽIVOT

NOVI DETALJI STRAVIČNE POGIBIJE NA CESTI KOD ĐURĐEVCA Mladić koji je divljao na motoru mladi je sportaš kojemu su predviđali sjajnu karijeru

 
Ivica Vranko (lijevo)
 Facebook/ePodravina

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak navečer u Budančevici na đurđevačkom području izgubljen je još jedan mladi život. Oko 19.50 sati u Ulici Stjepana Radića došlo je do izlijetanja motocikla zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 31-godišnji vozač s područja Vrbovca.

Mladić koji je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu nesreće je, kako tvrde svjedoci, prije toga jurio velikom brzinom iz smjera Pitomače. Pretjecao je vozila na cesti ispred sebe i to vozeći samo na stražnjem kotaču. Specijalizirani hrvatski portal koji prati borilačke sportove Fightsite, piše kako se radi o MMA borcu Ivici Vranku.

Vranko je bio član Zagrebačkog ATT-a, sjajan hrvač i perspektivni MMA borac kojeg su ozljede gurnule izvan borilišta posljednjih godina.

- Samo se čuo udarac i iduće što sam vidio bio je plamen. Nisam vidio sam udarac, ali vozač je odletio 150 metara od mjesta gdje se zabio u kameni most - rekao je jedan od vozača koji se u tom trenutku našao u blizini.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 10:03