DETALJI ZLOČINA U LIPIKU

Nožem ubo bivšu suprugu u trbuh pred očima maloljetne djece: ‘Ovo mu nije prvi put...‘

Žena je operirana, operacija je prošla dobro i ona je sada stabilno i izvan životne opasnosti
 Čitatelj/Moj Portal

Prava drama odvijala se sinoć u Školskoj ulici u Lipiku kada je bivši suprug nožem u trbuh ubo svoju bivšu ženu pred očima dvoje maloljetne djece od 8 i 10 godina i zatim pobjegao, javlja MojPortal.

Pokrenuta je velika potraga za 34-godišnjim počiniteljem, blokirano je cijelo područje, na teren su poslane sve raspoložive policijske snage i muškarac je vrlo brzo pronađen i uhićen.

Žrtva izvan životne opasnosti

Žena u dobi od 33 godine vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena je u pakračku bolnicu gdje joj je pružena liječnička pomoć.

- Žena je operirana, operacija je prošla dobro i ona je sada stabilno i izvan životne opasnosti - rekla nam je ravnateljica Opće županijske bolnice Pakrac i bolnice hrvatskih veterana, Marina Major.

Kako neslužbeno doznajemo, uhićenom 34-godišnjaku ovo nije prvi put da je nasrnuo na svoju, sada bivšu suprugu, no to nam u PU požeško-slavonskoj nisu mogli ni potvditi ni demantirati jer je kriminalističko istraživanje još u tijeku.

Često su se svađali

- Najgore od svega je što je to napravio pred djecom. Ubo ju je nožem jednom u trbuh, nož je ostao u tijelu do dolaska hitne, a djeca su sve to gledala. Koliko sam čuo, susjedi i svećenik su prvi priskočili u pomoć - rekao nam je jedan sugrađanin koji je želio ostati anoniman.

Od drugih Lipičana doznaje se kako se uhićeni muškarac u Lipik doselio iz Zadra, a on i njegova bivša supruga bili su pripadnici jedne vjerske zajednice. Navodno su se često svađali, a rastali su se prije nekoliko godina.

Dan poslije ovog krvavog pokušaja ubojstva mjesto događaja još je bilo ograđeno policijskom trakom jer policija još radi očevid, piše MojPortal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 00:39