STRAVA KOD KUTINE

Nožem usmrtio nevjenčanu ženu pred sinom: ‘Zgroženi smo, iako smo znali o kome se radi‘

‘Galama se čula iz njihove kuće često, ali se ona nikad na njega javno nije žalila. Očito je trpjela...‘
Ubojstvo kod Kutine
 Jutarnji List

Razlog zašto je 58-godišnji S. B., stari policijski znanac, posegnuo za nožem i ugasio život svoje nevjenčane partnerice V. H. (48) s kojom ima troje djece, sisački kriminalisti intenzivno nastoje utvrditi.

Stravičnom zločinu, koji se dogodio u Poljskoj ulici u Donjoj Gračenici na kutinskom području u četvrtak oko 12.40 sati, prema pričanjima susjeda, odvio se pred jednim od sinčića vrtićke dobi.

S obzirom na to da je nakon svega i sebi nožem pokušao nauditi, trenutno se S. B. nalazi u sisačkoj bolnici na sanaciji ozljeda nakon čega će uslijediti kriminalističko istraživanje kako bi se rekonstruirao tijek zločina i podnijela odgovarajuća kaznena prijava.

- Cijelo mjesto je zgroženo. Znali smo da nije dobar čovjek, ali da može ubiti ženu za koju kaže da je voli najviše na svijetu, e to nam ne ide u glavu. Nakon što je nju ubo nožem, navodno je i sebi potom pokušao nauditi. Učinio je dječicu siročićima – kaže za Jutarnji jedna mještanka Donje Gračenice.

Drugi susjed otkriva da su se nevjenčani supružnici često svađali. A kad su oko 13 sati čuli zvukove Hitne pomoći, nekima je odmah na pamet pao upravo S.B.

- Galama se čula iz njihove kuće često, ali se ona nikad na njega javno nije žalila. Očito je trpjela u sebi radi djece. Čuli smo prije par dana da je zatrudnjela, da je u četvrtom mjesecu trudnoće i da se veseli novom rođenju djeteta, a navodno je njemu žestoko prigovarala zbog grijeha iz prošlosti, najviše onog koje je počinio nad snahom koja se udala za njegova sina iz prvog braka.

Zato se s njim u selu nitko nije družio, a on zbog toga i nije baš izlazio među nas. Nekad je imao i problema s alkoholom – zaključuje drugi susjed.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 09:27