ŽUTA MINUTA

OBRAČUN U OKOLICI ZADRA Nijemcu koji mu nije plaćao najam kuće sve stvari potrpao u kombi pa golemim kranom digao vozilo i bacio ga na cestu

 Arhiva / CROPIX

Mještani Ruplja kod Poličnika u Zadarskoj županiji prijavili su u subotu policiji svog 45-godišnjeg susjeda jer su oko 15 sati ispred njegove kuće primijetili čudne aktivnosti. Naime, 45-godišnjak je dovezao dizalicu s kranom pomoću koje je iz svog dvorišta odnio kombi pun osobnih stvari 55-godinjeg državljanina Njemačke, javlja Zadarski.hr .

Što se dogodilo?

Kako se doznaje iz zadarske policije, razlog ovog čudnog preseljenja su nesuglasice koje već dulje vremena traju između 45-godišnjaka iz Ruplja i 55-godišnjeg Nijemca. Rupljanin je Nijemcu iznajmio svoju kuću na korištenje, ali ovaj mjesecima nije plaćao najam, štoviše, ni račune za struju, vodu i druge komunalije. Rupljaninu je dozlogrdilo neplaćanje i gomilanje dugova pa je na Veliku subotu, kada 55-godišnjak nije bio kod kuće, nego u Njemačkoj, u dvorište kuće dovezao dizalicu te sve stvari 55-godišnjaka izvadio iz kuće i potrpao u njegov kombi parkiran u dvorištu. Potom je kombi podigao i izmjestio iz dvorišta.

Zbog ove nesvakidašnje deložacije 55-godišnjak je prijavljen policiji za narušavanje javnog mira i red, no tek će istraga pokazati što se tu sve zapravo dogodilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 20:18