TRAGIČAN ISHOD

Očevid potvrdio da je biciklist skrivio kobnu nesreću kod Zadra: Nije se zaustavio kod znaka stop

Policijski službenici provode daljnje izvide u cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka prometne nesreće
Policija, ilustracija
 Goran Mehkek/Cropix

Očevid prometne nesreće u kojoj je u srijedu u 9.57 sati na lokalnoj cesti između mjesta Kolan i Mandre smrtno stradao 76-godišnji biciklist, hrvatski državljanin, pokazao je kako je do nesreće došlo nakon što se 76-godišnjak nije zaustavio na znak 'stop', piše Zadarski.hr.

Prilikom uključivanja na lokalnu cestu LC 63003, 76-godišnjak se nije zaustavio na prometni znak obaveznog zaustavljanja, te je oduzeo prednost osobnom vozilu Volkswagen zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljala 49-godišnja hrvatska državljanka koja se kretala cestom LC 63003 iz smjera Mandre prema Kolanu. Nakon udara biciklist je pao na kolnik i smrtno stradao na mjestu događaja, dok vozačica osobnog automobila nije ozlijeđena.

Policijski službenici provode daljnje izvide u cilju utvrđivanja svih okolnosti nastanka prometne nesreće, te je o događaju izvješteno nadležno državno odvjetništvo u Zadru.

Zbog osiguranja mjesta događaja i provođenja očevida, na navedenoj dionici ceste promet je u vremenu od 9.57 do 14.05 sati bio obustavljen, te se odvijao alternativnim pravcima

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:16