STRAVA U VODICAMA

Očevidac brutalnog ubojstva: ‘Radnice su istrčale iz trgovine vičući: Ubilo nam šefa, ubilo nam šefa!‘

Žene zaposlene u poduzeću, izašle su vičući: ‘Ubilo nam šefa, ubilo nam šefa‘, kazao je jedan očevidac
Pucnjava u Vodicama
 Nikolina Vukovic Stipanicev/Cropix

U današnjoj pucnjavi u Vodicama, jedna muška osoba je izrešetana kod upravne zgrade tvrtke 'Djela' u Vodicama, piše Šibenski portal.

- Muškarac je izrešetan s dvadesetak metaka u kratkim rafalima u svom automobilu, a žene koje su zaposlene tamo izašle su vičući; ubilo nam šefa, ubilo nam šefa, kazao je jedan očevidac.

Prostor su okružili specijalci i ne daju nikome proći. Vodice su pune policije te je očevid još u tijeku, piše Šibenski portal.

Osim što je očevid u tijeku, traje i potraga za ubojicom koji je, osim u Vodicama, svoj zločinački pohod imao i u Šibeniku gdje je ubio tri osobe. S tim u vezi, policija je odaslala priopćenje.

- U vezu s navedenim događajima dovodimo mušku osobu koja se koristi osobnim vozilom marke ŠKODA KAROQ, sive boje, registarskih oznaka ŠI-959-HF. Pozivamo građane u slučaju da primijete navedeno osobno vozilo žurno dojave policiji lokaciju na brojeve telefona: 192; 022/ 347-139 ili 022/ 347-446. Upozoravamo građane da se ne približavaju vozilu već odmah obavijeste policiju, stoji u priopćenju.

Podsjećamo, ubojstvo u Vodicama se dogodilo oko 13 sati. Prema prvim informacijama, iz automatske puške ubijen je poznati poduzetnik. Nedugo potom, dogodila se pucnjava u Šibeniku, u pekari na području Ražina gdje su ustrijeljene još tri osobe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:59