LJUBO PAVASOVIĆ VISKOVIĆ

Odvjetnik uhićenog Gorana Puklina: ‘U porukama nema ništa bitno ili što bi utjecalo na suđenje‘

Na USKOK-u traju ispitivanja osuđenika. Do sada je ispitana Mirela Alerić Puklin

Ljubo Pavasović Visković

 Marin Dešković

Nakon što su u akciji PNUSKOK-a uhićeni bivša zamjenica zagrebačkoga Županijskoga državnoga odvjetnika Mirela Alerić Puklin, kao i njezin navodno sada već bivši suprug, poduzetnik Goran Puklin, u prostorijama USKOK-a provedena su ispitivanja privedenih, a medijima se obratio Puklinov odvjetnik Ljubo Pavasović Visković.

"Prema porukama koje je Mirela Puklin slala mužu, u njima uistinu nema ništa bitno ili što bi utjecalo na suđenje", rekao je odvjetnik Ljubo Pavasović Visković ispred zgrade USKOK-a, gdje bi uskoro trebalo početi ispitivanje njegova klijenta Gorana Puklina.

Također je rekao kako do sada nikad to nije isticao, ali da se "ovaj tajming uistinu tiče slučaja Agrokor", gdje DORH, po njegovom mišljenju, slabo stoji.

U USKOK-u traju ispitivanja danas privedenih. Do sada je ispitana Mirela Alerić Puklin, a u tijeku su ispitivanja Željka Fadljevića, bivšeg direktora za logistiku u Hrvatskoj lutriji te je paralelno počelo ispitivanje Puklina. Ispitivanje bivše članice uprave Agrokora Piruške Canjuge tek treba uslijediti.

Podsjetimo, pretragom mobitela Gorana Puklina u pohranjenoj WhatsApp komunikaciji, policija i Uskok su pronašli poruke iz kojih su, nakon višemjesečnoga kriminalističkoga istraživanja, zaključili kako Puklin, te vlasnik tvrtke Fleksbit Tomislav Gligora, namještaju Fleksbitu poslove s Hrvatskom Lutrijom, točnije s tadašnjim direktorom sektora za logistiku HL-a, Željkom Fadljevićem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:04