LETJELE ŠAKE

Oglasio se vlasnik poznatog zagrebačkog restorana u kojem su se potukli gosti: ‘Otvorio sam portale i šokirao se‘

Gosti se navodno nisu mogli dogovoriti oko toga koji će se glazbeni repertoar dalje slušati, pa su olako poletjele šake

Restoran Spare Ribs Grill na Rudeškoj cesti

 Ivana Nobilo/CROPIX

Dok zagrebačka policija slaže mozaik tučnjave koja se odvila u poznatom restoranu Spare Ribs Grill na Rudeškoj cesti u Zagrebu i dok se od posljedica obračuna oporavljaju četvorica muškaraca, tučnjava od subote navečer i dalje je glavna tema razgovora među građanima.

Vlasnik restorana Antoni Krolo ostao je zatečen interesom javnosti jer, kako nam napominje, nikakve masovne tučnjave nije bilo.

- Dok sam čitao portale u nedjelju ujutro, ostao sam šokiran člancima i reakcijama na sukob. Ispalo je kao da se u restoranu stotinu ljudi tuklo i da je letio inventar na sve strane, a ništa od toga nije bilo. Gosti koji su bili za dva susjedna stola - i ne znam poznaju li se uopće međusobno - ušli su u neki konflikt koji je trajao vrlo kratko. Nije bila nikakva makljaža, štete nema unutar prostora gdje se sve odvilo, a policija u subotu navečer, kad je došla, više nikoga praktički nije zatekla. Sukobljeni muškarci odmah su ispraćeni van lokala, a koliko znam, vani na parkiralištu više se nitko nije tukao. I sutradan je restoran najnormalnije nastavio s radom - rekao nam je kratko vlasnik.

image

Restoran Spare Ribs Grill na Rudeškoj cesti

Ivana Nobilo/CROPIX

A upućeni u problematiku otkrivaju nam da je u subotu navečer bila neka proslava te da je u lokalu bilo 60-ak osoba.

Osim u vrhunskim specijalitetima, dobro raspoloženi gosti uživali su i u glazbi koja je preplavila ambijent, ali se oko 21 sat, navodno, nisu mogli dogovoriti koji će se repertoar dalje slušati, pa su olako poletjele šake.

Jednom od sudionika nesreće je, kako doznajemo, pukao zub.

Do dolaska policije situacija se već bila smirila, a policija je inicijalno objavila da se u restoranu sukobilo više osoba te da su 49-godišnjak i 64-godišnjak s teškim ozljedama zaprimljeni u bolnice, dok su 19-godišnjak i 40-godišnjak prošli s lakšim ozljedama. Po dovršetku istraživanja bit će poznato tko će kazneno odgovarati i za što. Koliko su promila imali točno u sebi kad su završili u rukama liječnika i policije, još uvijek nije poznato.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:45