DRAMA ZBOG KRAĐE SVINJA

Opasni tandem: Majka i sin psima, vilama i nožem prijetili policiji braneći im pretragu kuće

 CROPIX

SISAK - Prava drama odvijala se u utorak 21. kolovoza u prijepodnevnim satima u mjestu Kratečko, tridesetak kilometara od Siska. Prema nalogu Županijskog suda u Sisku policajci su u Kratečkom trebali pretražiti obiteljsku kuću i dvorišne prostorije 45-godišnjeg muškarca.

Međutim, 45-godišnjak nije želio pustiti policiju u svoje dovrište, nego je pustio svoja četiri psa, te je držeći nož u ruci prijetio policajcima da će baciti bombu, dok je njegova 69-godišnja majka prijetila držeći vile.

Nakon što je duže vrijeme i dalje odbijao suradnju s policijskim službenicima, te nastavio s prijetnjama, uz uporabu sredstava prisile 45-godišnjak je uhićen prilikom čega je lakše ozlijeđen.

Od njega je oduzet nož, a od njegove majke vile, a a pretragom 45-godišnjakove staje pronađeno je pet odojaka obilježenih „biljegom“, vlasništvo 42-godišnjeg sumještanina, a koje je osumnjičeni krajem prošlog mjeseca ukrao u Lonjskom polju kod Kratečkog.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, protiv njega i njegove majke je podnesena kaznena prijava zbog sprječavanja službene osobe u obavljanju službene dužnosti, dok je on prijavljen i zbog krađe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 18:02