STRAVA KOD ZADRA

OPEČENI I OTROVANI U požaru stradali mladić (26) i trudna djevojka (20)

Kastel Stari, 140214. Veceras je doslo do pozara u staroj zgradi Hotela Palace koja je izgradjena 1920.-ih. Nakon privatizacije, hotel je kupila Tulipan grupa koja ga je odlucila prodati. Hotel vec 6 godina stoji zapusten a unatrag mjesec dana vatrogasci su sest puta gasili pozar na istoj lokaciji.Foto: Zvonimir Barisin / CROPIX
 Zvonimir Barisin / CROPIX

Jučer oko osam sati u Karinju Gornjem izbio je požar u kući u vlasništvu 26-godišnjaka. U požaru su teške i po život opasne ozljede zadobili vlasnik i 20-godišnja supruga, javlja Zadarski.hr.

U tijeku je kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti požara.

Kako doznajemo, požar je izbio u dnevnom boravku, najvjerojatnije od iskrenja električnih instalacija koje su zapalile stolić koji je bio pored zida. Vatra se brzo proširila cijelom kućom u kojoj su u tom trenutku bili 26-godišnji suprug P.K., hrvatski državljanin, te njegova 20-godišnja trudna supruga A.K., inače Albanka s privremenim boravkom u Hrvatskoj.

Oboje su zbog teških ozlijeda prevezeni u zadarsku Opću bolnici, nakon čega je žena helikopterom Hrvatske vojske prebačena u bolnicu u Rijeci. Prema neslužbenim informacijama radi se opeklinama, ali i teškom trovanju dimom zbog čega su supružnicima ugroženi životi.

Požar u kući ugasili su vatrogasci JVP Benkovac oko 9.45 sati, piše Zadarski.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:02