OSIJEK

Opet odgođen početak suđenja Mamiću i ostalima, ovaj put zbog zaraze jednog od optuženih

Drugi pokušaj trebao je biti 23.10., ali je odgođen jer je Krota završio u samoizolaciji, a sada je virus napao jednog od optuženih
Zoran Mamić i Mario Mamić s odvjetnikom
 Ivan Peric/Cropix

I dalje ništa od početka drugog suđenja na Županijskom sudu u Osijeku Zdravku Mamiću i još šestorici okrivljenih u tužbi USKOK-a za protupravno izvlačenje 144 milijuna kuna iz Dinama, odnosno štetu od 200 milijuna kuna za koliko je, prema tvrdnjama USKOK-a, Dinamo oštećen.

Nakon već dvije odgode zbog koronavirusa, i treći početak koji je bio najavljen za ponedjeljak 23. studenoga morao je biti odgođen, jer jedan od optuženih ima covid-19.

Podsjetimo, osim Zdravka Mamića, kojemu se sudi u odsutnosti, optuženi su njegov sin Mario, brat mu Zoran, Damir Vrbanović, Igor Krota, Sandro Stipančić i Nikky Arthur Vuksan.

Prvi početak suđenja, 19. listopada, odgođen je jer se na njemu nije pojavio Vrbanović, opravdavši se time da je morao ići na testiranje na koronavirus, koje se potom pokazalo negativnim.

Drugi pokušaj trebao je biti 23. listopada, ali je odgođen jer je Krota završio u samoizolaciji, a sada je virus napao jednog od optuženih.

Novi pokušaj početka suđenja zakazan je za 1. prosinca u 10 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 01:36