POLICIJA GA TRAŽI

ORUŽANI OBRAČUN PRED NOĆNIM KLUBOM Podivljali mladić pucao u zaštitara jer ga nije pustio na narodnjake

Muškarac je zadobio ozlijede noge no izvan je životne opasnosti, a za počinitelj je u bijegu
 Tomislav Kristo / CROPIX

Jedna je osoba ozlijeđena u sinoćnjoj pucnjavi koja se dogodila u središtu Slavonskog Broda. U Starčevićevoj ulici na ulazu u narodnjački noćni klub oko 23.30 sati posvađala su se dva muškarca, piše SB plus.

Nakon teških riječi 25-godišnjak je pucao u 45-godišnjaka, izvijestio je Operativno komunikacijski centar Policijske uprave Brodsko-posavske.

Prema pričama dijela očevidaca mlađi je muškarac pokušao ući u lokal, no zaštitar na ulazu nije ga pustio. On se tada udaljio od lokala da bi se nedugo potom vratio s pištoljem koji je uperio u 45-godišnjaka te u njegovu smjeru ispalio nekoliko hitaca. Muškarac je zadobio ozljede noge, no izvan je životne opasnosti. Uplašeni posjetitelji i očevici nisu se usudili reagirati jer ih je prepalo oružje.

- U jednom trenutku 25-godišnjak je iz pištolja ispalio nekoliko streljiva prema 45-godišnjaku, ozlijedivši ga. Nesretni je muškarac prevezen u Opću bolnicu 'Dr. Josip Benčević' gdje mu je pružena liječnička pomoć. S obzirom da je nakon pucnjave počinitelj pobjegao policija traga za njim, izjavio je za SBplus policijski službenik za odnose s javnošću Antun Jakobović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 04:52