SMRT MIHAELE BERAK

Osijek tuguje za nadarenom studenticom i uspješnom sportašicom: ‘Bila je vječno nasmijana...‘

Prijatelji je opisuju kao nevjerojatno optimističnu i veselu djevojku, koja je uvijek bila nasmijana, dobro raspoložena...

Mihaela Berak

 Facebook/

Osječki pravni fakultet oprostio se od Mihaele Berak (21), mlade djevojke koja je usmrćena iz vatrenog oružja u stanu u Osijeku. Nakon tragedije priveden je 27-godišnji M. S., policajac iz Osijeka, a DORH je u svom priopćenjemu objavio da je kazneno djelo prekvalificirano u kazneno djelo ubojstva te su predložili određivanje istražnog zatvora.

Inače, kako smo doznali od osoba koje su se poznavale, 21-godišnja Mihaela bila je omiljena u svom društvu, uspješna studentica i sportašica. Prije dvije godine završila je gimnazijski smjer Prirodoslovne gimnazije i Tehničke škole ‘‘Ruđer Bošković‘‘ u Osijeku, a pohađala je Pravni fakultet u Osijeku. Bila je i stipendistica Grada Osijeka za darovite studente.

Trenirala je taekwondo, gdje je također imala zapažene uspjehe i rezultate.

Prijatelji je opisuju kao nevjerojatno optimističnu i veselu djevojku, koja je uvijek bila nasmijana, dobro raspoložena i prijateljski nastrojena prema ljudima u svojoj blizini, ali i onima koje je prvi put u životu susrela. U to su se mogli uvjeriti i kupci u jednom osječkom trgovačkom centru gdje je radila preko studentskog centra i također bila omiljena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 23:07