HOROR U VIKENDICI

Osumnjičeni za stravično ubojstvo u Zagorju otkrio policiji zašto je presudio ženi

Krv koja je bila posvuda otkrivala je o kolikoj se količini bijesa moralo raditi dok se počinitelj nad njome iživljavao
Policija/Ilustracija
 Goran Mehkek/Cropix

Zbog ubojstva 71-godišnje zagrebačke umirovljenice u selu nadomak Pregrade, zagorska policija stavila je lisice na ruke 69-godišnjem muškarcu.

Prema prvim informacijama, svirepi zločin dogodio se u pokojničinoj vikendici prošlog tjedna, u noći sa četvrtka na petak.
Policija je vrlo brzo po saznanju za događaj, u petak ujutro stigla na mjesto užasa.

Nesretna je žena, kako neslužbeno doznajemo, tupim predmetom umlaćena na smrt. Krv koja je bila posvuda otkrivala je o kolikoj se količini bijesa moralo raditi dok se počinitelj nad njome iživljavao.

Njezino tijelo prevezeno je na Zavod za sudsku i medicinu i kriminalistiku na Šalati na obdukciju, a muškarac, s kojim je posljednjih godinu, dvije dijelila krov nad glavom te su si uzajamno, kao samci, pomagali da lakše idu kroz život, predan je po dovršetku policijskog istraživanja pritvorskom nadzorniku.

Policija je zbog sumnje u ubojstvo uhitila 69-godišnjaka koji nije imao prijavljeno prebivalište ili boravište u Hrvatskoj, niti je kod sebe imao ikakve dokumente, ali je tu živio već neko vrijeme... Policija je došla do njegovog identiteta došla zahvaljujući otisku prsta kojeg je dao u SUP-u još davne 1970. godine.

Istražiteljima je rekao kako ga je žena 21. siječnja u 3.30 napala kuhinjskim nožem, on je uzeo cjepanicu i izudarao je po glavi. Poslije kažem više se ničega ne sjeća.

Inače, par je živio u Zagrebu, ali nakon što im je kuća oštećena nakon potresa u Petrinji, preselili su se u Zagorje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2023 14:13