NOVI DETALJI

OTAC JE DJECU IZVADIO IZ KREVETA DOK SU JOŠ SPAVALA U PIDŽAMAMA I BACIO IH S PRVOG KATA Progovorio čovjek koji je prvi priskočio djeci u pomoć

 
Kuća u kojoj je živjela obitelj
 Jure Mišković / CROPIX

Od četvero djece koju je u Pagu s prvog kata obiteljske kuće bacio otac, troje ih je teško ozlijeđeno, a najteže 7-godišnja djevojčica koja je na odjelu intenzivne medicine zadarske bolnice stavljena na mehaničko disanje.

Ministar zdravstva Milan Kujundžić izjavio je da će liječnički konzilij zadarske bolnice uskoro odlučiti trebali li sedmogodišnju djevojčicu, čije se stanje pogoršava, prebaciti na liječenje u neku od zagrebačkih bolnica. Opširnije pročitajte OVDJE

Istodobno, cure novi detalji stravičnog jutra koje je zaprepastilo cijelu Hrvatsku.

Kako javlja HRT-ov reporter Edi Škovrlj, suludi otac djecu je doslovce izvadio iz kreveta dok su još spavala u pidžamama i krenuo u ovaj ubilački pohod.

Pag, 280219. 
Ulica Josipa bana Jelacica. 54-godisnji muskarac bacio je svoje cetvero djece s prvog kata kuce s visine oko 6 metara. 
Na fotografiji: Ivan Skoda, susjed koji je medju prvima stigao u pomoc djeci. 
Foto: Jure Miskovic / CROPIX
Jure Mišković / CROPIX
Ivan Škoda, susjed koji je među prvima stigao u pomoć djeci

Reporterima iste medijske kuće izjavu je dao i Ivan Škoda koji je među prvima priskočio u pomoć ozlijeđenoj djeci, dok je njegova supruga zvala hitnu pomoć.

- Bio sam na WC-u i spremao se na posao. Onda me žena zvala i rekla da su djeca popadala s balkona. Kad sam došao tamo, njihov otac je sjeo u auto i otišao se prijaviti na policiju. Djeca su bila izudarana, razbijene glave, natučena lica, plakala su... Najstarija curica je bila udarena u glavu - izjavio je Škoda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 05:20