MONSTRUOZAN PLAN

Otkrio da ga žele razbaštiniti: Poznaniku ponudio 200.000 eura da mu ubije majku i oca!

Policija je, srećom, na vrijeme saznala za plan 41-godišnjeg Zvonimira B. Protiv njega je Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnesena kaznena prijava
 Mario Todorić/CROPIX

ZAGREB - Policijski službenici Odjela općeg kriminaliteta, proveli su kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim Zvonimirom B., s prebivalištem na području Zagorja, zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo poticanje na teško ubojstvo na štetu 65-godišnjeg oca I.B. i 63-godišnje majke M.B, priopćila je Policijska uprava zagrebačka .

Naime, Zvonimir B. je tijekom srpnja ove godine u namjeri da svog oca liši života radi stjecanja imovinske koristi nasljeđivanjem, predložio poznaniku da mu za novčanu nagradu od 100.000 eura, ubije oca. Kasnije je istu svotu novaca ponudio i za ubojstvo majke.

Motiv se još uvijek utvrđuje, no navodno je Zvonimir saznao da ga roditelji planiraju razbašitiniti pa ih je želio preduhitriti i naslijediti njihovu imovinu .

Policija je uspjela na vrijeme doznati za Zvonimirov plan te ga je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja dovela pritvorskom nadzorniku. Protiv njega je Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnesena kaznena prijava.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 07:06