RAZBIJEN MEĐUNARODNI SEKS LANAC

OTKRIVAMO: HRVATICE PODVODILI PO NJEMAČKOJ! Među elitnim prostitutkama i neka poznata imena?

Glavni osumnjičenik i šef skupine je Davor Zunec, a ostali su služili kao logistika

Zbog sumnje da su se nekoliko mjeseci bavili organiziranjem međunarodne prostitucije, odnosno da su djevojke iz Hrvatske i obližnjih zemalja podvodili na područje Njemačke, policija je u suradnji s USKOK-om uhitila pet osoba, četvoricu muškaraca i ženu.

Svi su oni u srijedu i četvrtak ispitani, nakon čega su ponovno vraćeni u prostorije za zadržavanje na Senjaku. Za neke od njih USKOK će predložiti određivanje istražnoga zatvora.

Kako doznajemo, kao glavni organizator skupine osumnjičen je Davor Zunec, dok su ostali osumnjičenici, Darko K., Goran G. i drugi uglavnom služili kao logistika, odnosno prevozili su djevojke do mušterija, brinuli se za njihov smještaj u Njemačkoj i slično. Među djevojkama koje su podvodili navodno ima i nekih poznatih imena, među kojima je jedna starleta i jedna prvakinja države u bodybuildingu koja se i prije nekoliko godina već spominjala u kontekstu jednoga slučaja elitne prostitucije na području Zagreba.

Djevojke su automobilima bile prevožene u Njemačku ili bi im kupili putnu kartu, a podvođenje bi se odvijalo u nekoliko noćnih klubova i hotela.

Inače, prvoosumnjičeni Davor Zunec već prije nekoliko mjeseci bio je osumnjičen za istovrsno djelo u Zagrebu, no tada je pušten na slobodu jer je položio jamčevinu.

Riječ je o hipoteki na njegovoj obiteljskoj kući, a jedan od uvjeta na koje se obvezao jest upravo da neće ponoviti kazneno djelo. Međutim, kako je sada uhvaćen i osumnjičen upravo za takvu stvar, po sili zakona mogao bi ostati bez kuće koja je založena kao jamstvo njegove slobode.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 17:24