STRAŠNA TRAGEDIJA U ZG

Otkriven identitet mladića kojeg je na opasnom raskrižju pokosio 20-godišnjak: ‘Karlo naš, otišao si na nebeske tribine...‘

Od 21-godišnjeg Karla oprostio se njegov nogometni klub Kupa

Karlo Cvitković na ovom raskrižju izgubio je život

 Instagram/Ranko Šuvar/Cropix

Jučer je u Zagrebu poginuo nesretni 21-godišnji pješak. Prema pisanju Policije automobilom koji ga je udario upravljao je 20-godišnjak, koji je imao pravo prijelaza, budući da mu je tada bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu.Nesreća se dogodila pola sata prije ponoći na križanju Jadranskog mosta, Savske i Selske ceste.

Portal Karlovački javlja kako je poginuli pješak Karlo Cvitković, mladi nogometaš iz Karlovca, odnosno bivši član Nogometnog kluba Kupa iz Donjeg Mekušja.

"Tužne vijesti pogodile su nas jutros, jer više među nama nije naš bivši igrač Karlo Cvitković. Nevjerojatno drag i pristojan dečko zauvijek je otišao na nebeske tribine, a nama ostavio tugu, šok i prazninu. Dragi Karlo, zauvijek ćemo te se sjećati po tvojoj toplini, pozitivi, odanosti i ljubavi prema našem klubu i selu. Hvala ti što si upotpunio naše živote iako dalje nećemo pisati zajedničke nogometne balade. Čuvaj nas s nebeskih visina i vidimo se opet. NK Kupa izražava najiskreniju sućut Karlovoj obitelji, prijateljima i poznanicima. Sahrana će biti u utorak u 14:00 sati (Hrnetić)", objavili su iz NK Kupe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. svibanj 2024 16:54