UZNEMIRUJUĆI PRIZORI

OTKRIVENO ŠTO JE PRETHODILO KRVAVOM SUKOBU 'Što se to dogodi čovjeku u glavi pa izbode četvero ljudi, po nogama, preponama, rukama, jetri...?!'

 
U krugu: Jurica Galić Juka
 Jurica Galić Juka/FACEBOOK, Jakov Prkić/CROPIX

U sukobu u poznatom noćnom klubu na splitskim Bačvicama koji se dogodio u petak u 3:42 sati ozlijeđen je pripadnik Interventne jedinice policije koji nije bio na dužnosti, piše Slobodna Dalmacija.

Policajac je nakon svađe s 42-godišnjakom H. Š. iz Splita uboden nožem.

Lokalni portal Dalmacija danas navodi kako su ozlijeđeni jedan od voditelja klubova, dva zaštitara od kojih je jedan pripadnik Interventne jedinice policije koji nije bio na dužnosti te gost, inače strani državljanin koji je želio pomoći ranije ozlijeđenima.

Riječ je o državljaninu Austrije.

Policajac je hitno operiran u KBC Split gdje je i ostalima ozljeđenima pružena liječnička pomoć. H. Š. je uhićen.

O noćašnjem krvavom sukobu na Bačvicama na Facebooku se oglasio Splićanin Jurica Galić Juka, poznati bloger i pustolovac, a po zanimanju redar, koji radi u jednom od drugih klubova na Bačvicama.

"Nije Split grad slučaj jer sam ovakve stvari vidio i u "civiliziranom" Bruxellesu i u "divljem" Meksiku. Srećom, nije se dogodilo u klubu u kojem radim, ali jeste u jednom od susjednih. Ime neću spominjati zbog poslovne korektnosti, a i nije bitno jer se moglo dogoditi bilo gdje: na ulici, kolodvoru, stadionu, školi...

Zanima me šta je to čovjeku u glavi kada izbode četvero ljudi... osoblje, gosta (i to stranca), slučajnog prolaznika... Po nogama, preponama, rukama, jetri...?

Davno sam rekao da nismo svi isti po svijesti, inteligenciji, empatiji za bližnje i korisnosti na ovom svijetu, a i da mi je žao što dišem isti kisik s nekim ljudima. Jbg. Nadam se da će svi biti ok", napisao je Galić Juka i priložio uznemirujuće fotografije s lica mjesta.

Podsjećamo, četiri su muške osobe ozlijeđene u petak u 3:42 sati kod ulaza u ugostiteljski objekt u Splitu na Bačvicama.

Policija je ubrzo nakon toga pronašla muškarca koji se povezuje s ozlijeđenim muškarcima, Spličanina H. Š. (42), koji je kod sebe imao nož.

"Nad njim su uporabili sredstva prisile (sprej s nadražujućom tvari i sredstva za vezivanje), nakon čega mu je pružena liječnička pomoć, zbog djelovanja spreja na oči", priopćeno je iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Očevid je u tijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 03:09