MJESEC DANA PRITVORA

OTKRIVENO ZAŠTO JE DUJMIĆ ŠAKOM NASRNUO NA SUPRUGU 'U zadnje vrijeme je rastrojen zbog spora oko imena Fosila'

Sukob između Dujmića i supruge izbio je nakon što se Dujmić na jedan dan vratio s liječenja, a svađa sa suprugom pretvorila se u fizički obračun
 Goran Mehkek/Cropix

Glazbeniku Rajku Dujmiću, dugogodišnjem članu i vođi Novih fosila, jučer je određen jednomjesečni istražni zatvor nakon što ga je Općinsko državno odvjetništvo osumnjičilo da je fizički napao suprugu Snježanu te je pokušao teško ozlijediti.

Dujmić je navodno suprugu u stanju psihičkoga rastrojstva udario šakom u glavu, a što je ona prijavila policiji. Dujmiću je istražni zatvor određen zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela budući da mu prema evidenciji tužiteljstva ovo nije prvi incident.

- Određen je istražni zatvor. On se ne osjeća najbolje i žalit ćemo se na rješenje - rekle su Dujmićeve odvjetnice Gordana Grubeša i Sandra Hančić. Kako neslužbeno doznajemo, sukob između Dujmića i supruge izbio je u utorak navečer nakon što se Dujmić na jedan dan vratio s liječenja, a svađa sa suprugom pretvorila se u fizički obračun.

Međutim, njegova supruga jučer se i sama pojavila ispred zagrebačkog Županijskoga suda kako bi doznala što se događa s dugogodišnjim suprugom. Premda ga je prijavila, navodno je jako zabrinuta za njega, a kako se nalazi među svjedocima zbog kojih je pritvoren, ona ga trenutno ne može posjećivati u zatvoru. Kako doznajemo od njegovih poznanika, glazbenik je navodno u posljednje vrijeme jako razdražljiv zbog odnosa s drugim članovima grupe Novi fosili, s kojima se spori oko brenda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 23:28